ponedjeljak, 27. kolovoza 2012.

2. LZN - Izet Fazlinović: Najava 1. kola

Došao je i taj dan, 27. august 2012, ponedjeljak kojim otvaramo 2. kreditni turnir LZN - Izet Fazlinović. Od ove godine pa i naredne na ovom blogu možete pratiti sva zanimljiva dešavanja u vezi turnira, statistike, timova, igrača, menadžera i mnogo toga u vezi PPM-a.



U nastavku vam donosimo raspored 1. kola 2. LZN-a po grupama:

Grupa 1







Hrvatska NK Kunovec Breg   -  Hrvatska Grabovac


Rusija ФК Раздрай   -  Poljska GKS TYCHY HB


Slovenija FC PodbocUnited   -  Bosna i Hercegovina ФК БЈЕЛАЈЦЕ


Crna Gora FC Vasojevici   -  Hrvatska Revolucioner



Grupa 2







Hrvatska NK Podfuščak   -  Hrvatska Slavonski Brod FC


Bosna i Hercegovina Underdogs   -  Bosna i Hercegovina FK Sarajevo


Bosna i Hercegovina FC Estradam Sarajevo   -  Slovačka fk iskra


Ukrajina Цезар   -  Bosna i Hercegovina FK JALIJA



Grupa 3







Makedonija MKD Elite   -  Hrvatska BSK Brdovec


Hrvatska FC Red Bull V.G.   -  Hrvatska Split power


Bosna i Hercegovina The Freewheelin'   -  Crna Gora Firma


Bosna i Hercegovina bagger team   -  Bosna i Hercegovina Dobrinja 3



Grupa 4







Bosna i Hercegovina FK ninjasinpyjamas   -  Hrvatska D United


Bosna i Hercegovina Sungazing Team   -  Bosna i Hercegovina Juvebalkan


Češka AC Uherske Hradiste   -  Hrvatska Žandarmerija Clouseau


Češka Mezci Jonkovice   -  Hrvatska NK HAJDUK Podstrana





Derbi kola u grupi 1 na stadionu  pod Bogavskim brdom igraju FC Vasojevici - Revolucioner. Domaćini iz Crne Gore očekuju da pred punim tribinama otvore turnir na najbolji mogući način. Međutim, gosti iz Hrvatske neće doći sa bijelom zasstavicom, nego će za razliku od prošlog turnira, u ovome imati malo ozbiljniju ulogu.




U grupi 2 imamo dva veoma zanimljiva meča. U "hrvatskom"derbiju na stadionu Šestinjak između NK Podfuščak -  se očekuje veoma neizvjesna utakmica. Na prvu, timovi su poprilično jednakog kvaliteta, tako da će nijanse odlučivati. Za kladioničare, ovo je prava poslastica, jer je sve moguće, od KECa preko X-a pa sve do DVOJKE.

Drugi, u BiH zanimljiviji derbi, se igra na stadionu Home of the Underdogs gdje će se sastati Underdogs - FK Sarajevo. To su stari poznanici iz Premijer lige BiH, koji jedva čekaju da odmjere snage kako bi sebi, svojim navijačima a i simpatizerima pokazali jačinu i snagu svog tima. Domaći sa Une imaju jači tim, međutim gosti iz Sarajeva se neće tek tako predati. Ovdje možemo očekivati i neka eksperimentisanja sa taktikama i sličnim "marifetlucima", kako jednog, tako i drugog menadžera.


Grupa 3 nas u 1. kolu časti sa četiri derbija. Svaki meč sa sobom nosi neku svoju draž i težinu. MKD Elite na stadionu MKD Elite Arena dočekuje ekipu BSK Brdovec. U ovom trenutku, gostu možda imaju malo kvalitetniju ekipu, međutim domaći teren i domaći navijači mogu stvari okrenuti u korist svog tima.

FC Red Bull V.G. i Split power su veoma jednake ekipe. Domaći menadžer, Điđimilović, možda očekuje naklonost sudija uz podršku vjernih navijača na svom Poljud stadionu. Međutim, i gosti iz Splita sigurno će "zapeti" od prve minute da se kući vrate sa minimalno jednim bodom.


U grupi 4 nas očekuju dvije derbi utakmice. Prva se igra u Češkoj na Spartanek Stadium a sastaju se AC Uherske Hradiste i Žandarmerija Clouseau. Domaći menadžer, misula, će pokušati svojim autoritetom u PPM zajednici nadomjesti nedostatak kvaliteta ekipe u odnosu na goste, koji očekuju 3 bodo, ali im sigurno neće biti lako doći do punog plijena.

Mezci Jonkovice i NK HAJDUK Podstrana je posljednji par 1. kola. Na Brutwana Arena domaći će imati kvalitetniju momčad, ali to goste neće pokolebati u namjeru da se kući vrate bar sa jednim bodom.


_________________________________________________________________________

Sretno svima u večerašnjim utakmicama. Molimo sve menadžere da provjere važnost utakmice, jer se utakmice grupne faze igraju samo sa VERY LOW (veoma nisko) važnosti. Ukoliko neko odigra drugačije i izvuče povoljan rezultat, automatski gubi utakmicu 3:0.

Nema komentara:

Objavi komentar